ALL ROUND UITSTEKEND

Een divers team van mensen die samenwerken en geweldige technologie en toonaangevende oplossingen creëren.

Leider in de industrie

Ocuco is een dynamisch Ierse multinational, hard op weg om ‘s werelds belangrijkste leverancier van oogzorgsoftware te worden. Wij zijn de marktleider in Europa, groeien snel in de Verenigde Staten, Canada en China en breiden voortdurend uit naar nieuwe markten.

Ocuco ontwerpt innovatieve software om laboratoria en praktijken te beheren, diagnoses en behandelingen te ondersteunen en met precisie optische lenzen te ontwikkelen om de oogzorgsector vooruit te helpen met nieuwe processen en technologieën. Onze software wordt gebruikt door tienduizenden professionelen die wereldwijd miljoenen klanten behandelen.

"Ik studeerde af van de universiteit en ben hier 10 jaar gebleven omdat er bij Ocuco enorme uitdagingen zijn... dus als je bereid bent om hard te werken kun je overal naartoe. De kansen zijn eindeloos bij Ocuco. » - Patrick Broe, VP Lab Division
Ocuco Staff in the Dublin office

We groeien.

Ocuco is op zoek naar enthousiaste gekwalificeerden om de waarde van onze producten en diensten naar voren te brengen. Wij bieden carrières met een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en promoties, waarbij we zwaar investeren in continuerende educatie, training en professionele accreditatie. Onze werkomgeving biedt iedereen dezelfde kansen, op basis van de gemeenschappelijke normen voor verdienste en non-discriminatie. Veel senior executives en ingenieurs binnen Ocuco zijn getraind en doorgegroeid naar hun huidige functies vanuit instapniveau en juniorfuncties.

Ocuco heeft vriendelijke en ervaren medewerkers die onze cultuur van hard werken en samenwerken promoten. Degenen die op instapniveau beginnen worden ondersteund, aangemoedigd en hebben toegang tot een rijkdom aan ervaring en kennis in de sector. Ervaren professionals die hogere functies bekleden kunnen rekenen op ons ervaren en gekwalificeerde team om hen in hun rol en duidelijk omschreven doelstellingen te ondersteunen.

8000+

SITES

70+

COUNTRIES

210

EMPLOYEES

5

MILLION VISITS ANNUALLY

Geweldige omgeving

Ocuco biedt competitieve salarissen en subsidies voor gezondheidszorg, pensioen en onderwijs. Ons internationale profiel biedt mogelijkheden voor reizen, onze kantoren zijn volledig uitgerust met de beste technologie, kantine, lichaamsbewegingsmogelijkheden en recreatie.

Ocuco is een werkgever die gelijke kansen biedt en zich inzet om werknemers een comfortabele en stimulerende werkomgeving te bieden. Ocuco’s arbeidsovereenkomsten zijn gebaseerd op functie-eisen, individuele kwalificaties en de behoeften van het bedrijf. Ocuco tolereert geen discriminatie of intimidatie.

Een kijkje nemen

Op zoek naar talent

Ocuco teamcultuur

VACATURES

Doe je mee?