UW SOFTWARE PARTNER

Uitmuntendheid nastreven. Inzet. Integriteit. Flexibiliteit. Ambitie.

Opgericht in Dublin in 1993 door onze CEO Leo MacCanna, is Ocuco een pionier op het gebied van systemen voor clinische opnames die worden gebruikt door onafhankelijke optometristen. Deze systemen zijn later uitgebreid naar detailhandel en marketing oplossingen.

In 1997 heeft Ocuco zijn Practice Management System uitgebreid ten behoeve van zakelijke klanten. Sindsdien is Acuitas geïnstalleerd in een aantal van de grootste ketens ter wereld. In 2008 betrad Ocuco de Lab Management System markt met de aquisitie van Innovations in de Verenigde Staten, om de reikwijdte van haar oogzorgsoftware uit te breiden.

Tot op heden blijft Ocuco haar software producten verder ontwikkelen en uitbreiden. Onlangs hebben we ons Free Form-aanbod in de laboratoriumruimte uitgebreid en geïntegreerde eCommerce-producten in de winkel geïntroduceerd.

Meer dan 8000 sites in 77 landen gebruiken de software en diensten van Ocuco. Het bedrijf heeft meer dan 200 medewerkers in de Verenigde Staten, Canada, Ierland, Engeland, Wales, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Spanje en China.

Ocuco’s handelsmerken zijn Acuitas en Innovations:

Acuitas-softwaresuite bevat softwareoplossingen voor Point of Sale, Practice Management, EHR en eCommerce voor oogzorgspecialisten in optiekwinkels en oogklinieken. Duizenden praktijken over de hele wereld worden ondersteund door Acuitas, iets wat patiënten, personeel en belanghebbenden van onafhankelijke praktijken, middelgrote groepen en grote ketens ten goede komt.

Innovations is het meest verspreide Lab Management Systeem ter wereld en bedient grote, middelgrote en kleinhandel- en groothandelslaboratoria. Meer dan 2500 laboratoria gebruiken het systeem, evenals 5 van de top 10 Amerikaanse optische detailhandelaren.

Meer dan 8000+ locaties in 77 landen gebruiken Ocuco.

Onze klantgerichte filosofie en passie om innovatieve technologie naar de optische wereld toe te brengen vormen de basis van ons succes. We streven ernaar om klanten flexibele en eenvoudige oplossingen aan te bieden, die voldoen aan de exacte behoeften van optische bedrijven van elke omvang.

De internationale groei van Ocuco

In het afgelopen decennium heeft Ocuco 14 bedrijven in verschillende landen geïntegreerd. We werven alleen bedrijven binnen het optische veld; ons doel is om ons wereldwijde team van ervaren optische ingenieurs uit te breiden en specialisten in dienst te nemen met deskundigheid en competentie op de binnenlandse markt.

Ocuco coördineert met nieuwe dochterondernemingen en verhoogt de totale waarde door de toegevoegde schaal, nieuwe processen, unieke technologie en de diepgaande kennis over de behoeften van de lokale markt te combineren. Ocuco heeft een doorlopend acquisitieprogramma. Neem contact met ons op als u interesse heeft in het verkennen van een toekomstige samenwerking.