WERKSTROOM OPTIMALISEREN  |  CAPACITEIT UITBREIDEN  |  AFGIFTEWAARDEN VERHOGEN  |  VERBETER DE ZORG VAN UW KLANT

Software voor de onafhankelijke opticien

Optimaliseer uw patiëntenbeheer, in de winkel en online, met onze geavanceerde en gepersonaliseerde paketten.

Winkelketen software

Win aan visibiliteit en plan en pas eenvoudig uw marketingstrategieën toe op al uw winkels.

Optical Lab software

Maximaliseer productie en job data, win tijd en werk, en biedt ruimte aan om te groeien. Een geoptimaliseerde en beveiligde productie, met geïntegreerde koppelingen, door het digitaal ontvangen en doorsturen van bestellingen.

De beste keuze voor onafhankelijke oogzorgprofessionals
De veiligste keuze voor winkelketens
De enige keuze voor wereldwijde optiekondernemers

PRODUCTEN

Een uitgebreide reeks optometrische en oogheelkundige softwareproducten voor oogzorgprofessionals, specifiek ontworpen voor de Belgische optische markt. Onze producten Morion en Vision Manager omvatten beeldvormings-, patiëntenbeheer- en marketingmodules om aan uw veranderende zakelijke behoeften te voldoen.

EXPERTISE IN DE INDUSTRIE

Ocuco's ongeëvenaarde oogzorgindustrie en oogheelkundige software-ervaring, die al meer dan twintig jaar duizenden klanten bedient, houden ons voorop; onze klanten worden voorzien van voortdurend geavanceerde technologische ontwikkeling middels ons oogzorgpatiëntenbeheer, optische detailhandel en optische labsoftwareproducten.

ONTWIKKELING

Een groeiend team van 75 ontwikkelaars en 40 operationele ingenieurs, werkzaam vanuit het hoofdkantoor van Ocuco in Dublin, werken doorlopend aan de verbetering van Ocuco's klinische, retail- en optische labsoftwarepakketten. Wij maximaliseren de productwaarde met behulp van toonaangevende technologie, integratie voor de oogzorgsector en het leveren van innovatieve oplossingen aan klanten.

ONDERSTEUNING

De ondersteuningsafdeling van Ocuco in Dublin bestaat uit een toegewijd team van ervaren en vriendelijke ingenieurs. De brede productkennis en IT-expertise van onze ondersteuningsteams wordt aangevuld met voortdurende professionele training en beoordeling, en is geaccrediteerd door de Worshipful Company of Spectacle Makers (via het DIT Department of Optometry).

Ons team van ontwikkelaars en optiek experten zijn meester in opleidingen geven, verkoop, innoveren en programmeren voor uw optiekzaak, mensen met meerdere winkels en optiek laboratoria.

EEN LOKAAL EN INTERNATIONAAL TEAM MET EEN WERELDWIJD BEREIK

Meer dan 8000 locaties in 77 landen gebruiken de software en services van Ocuco. Het hoofdkantoor van het bedrijf in Dublin omvat 60 personeelsleden, waaronder het grootste deel van de uitvoerende macht, met meer dan 150 andere professionals gestationeerd in kantoren in België, de VS, Canada, Engeland, Wales, Frankrijk, Italië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Spanje, Australië en China.

world-map-480x260
Morion

Cloudgebaseerde, premium praktijkbeheersoftware die is ontworpen om uw bedrijf te optimaliseren, aangepaste praktijkconfiguratie mogelijk te maken, personeel in staat te stellen het beste te leveren op het gebied van klantenservice, meer inkomsten te genereren en praktijkgroei mogelijk te maken.

Vision Manager

Praktijkbeheersoftware die de essentiële tools biedt voor het digitaal beheren van uw praktijk, inclusief verkoopmonitoring en het klinische traject, met eenvoudige gegevensinvoer, configureerbare workflows en de beveiliging van audit trails.

Verbeter de ervaring van uw patiënten, geef uw personeel meer mogelijkheden en laat uw winkel groeien